Barion Pixel Izületvédők | Marha zselatin 220 bl 1kg | http://www.proteron.hu
Sütiket (cookie) használunk, hogy megkönnyítsük webáruházunk használatát az idelátogatóknak. információkért és beállításokért kérjük, kattints ide!

Barion általanos szerződési feltetélek

Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja,

MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013


Kezdőlap » Izületvédők » Marha zselatin 220 bl 1kg


        

Marha zselatin 220 bl 1kg

Minőségi étkezési zselatin 220 bloom 1kg

Új Akciós Népszerű

 

Átlátható ártörténet
Cikkszám: 062
Ár (nettó) : 5 276 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
6 700 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  
Termékfigyelő

Étkezési marha zselatin - 220 bloom
Kiváló zselésítő hatású minőségi zselatin.
 
A bloom érték kifejezi a zselatin gélesedő képességét. Minél nagyobb a száma, annál erősebb a kapott termék.
Ez egy nagy értékű fehérje, fehérjetartalma 80–90%
A 220 zselatin becsült adagolása 1 kg gél esetén
 
Enyhén kötött gél Aszpik tálak............................... 40-50g
Közepesen kemény gél Aszpik torták....................... 60-80 g
Szilárd gél,szeletelt termékek szalámi és mozaikok.... 90-100 g
Előkészítés:
Öntsön kívánt mennyiségű zselatint a megfelelő mennyiségű vízbe, és enyhén keverje össze, hagyva, hogy megduzzadjon. Ezután melegítse a gélt vízfürdőben körülbelül 60-65 ° C hőmérsékletre, alkalmanként keverve. Feloldódás után a készített gél elkészült. Ezt követően néhány órán át hűteni kell.
Általános hibák az elkészítés során:
magas hőmérséklet, a zselatin nem forrhat fel, legfeljebb 90 ° C hőmérsékletig. Túl gyors keverés, légbuborékok képződése.
Leírás:
A zselatint részleges denaturálással nyerik, ez egy nagy értékű fehérje, fehérjetartalma 80–90%. A zselatin állati eredetű természetes anyag, amely főként kollagént tartalmaz. Egyéb fehérjéket is tartalmaz, például kreatint, albumint és hasadásuk eredményeként létrejövő termékek. Ezenkívül a zselatin kis mennyiségben tartalmaz nukleinsavakat, szénhidrátokat és ásványi sókat. A zselatin feloldódik a vízben, és kolloid rendszert képez - egy sót, amely a hőmérséklet-emelkedés következtében könnyen gélekké alakul. A zselatint széles körben használják. Az élelmiszeriparban sűrítőként, kolloid tartósítószerként, kötőanyagként és habként is szolgál. Desszertek, pudingok, zselék készítésére használják. Az élelmiszeriparban különféle hús- és halételek készítésére használják, zselében tálalva. Sűrítőként használják a joghurt előállításában, valamint védőanyagként a fagylalt és a fagyasztott desszertek előállításában. A húsiparban sonkák, aszpikok és töltelékek előállítására használják.

Természetes orvosság a porc megújulásához a zselatin

Hatása megegyezik a kollagénnal.Nagy előnye, hogy nagyon könnyű elkészíteni, és igazi csodaszer a térd-, csípő- és egyéb ízületi problémákban.Hasonló szerkezetű, mint a porc, kitölti a réseket, így nem csúsznak össze az ízületek.Hatásos pakolásokat készíthetünk kollagénnel keverve arcra,ráncok ellen és fájó izületekre külsőleg és belsőleg egyaránt.

Az optimális zselatinbevitel mennyisége naponta 10 g. Rendszeres fogyasztásával megelőzhetőek és orvosolhatók a kellemetlen tünetek.További előnye, hogy a zselatin nem rendelkezik zsírral vagy koleszterinnel, ugyanakkor nagyon gazdag kollagénben.Ajánlott kombinálni Lizin-el,kollagénnel,c vitaminnal.Ne feledjük hogy a kollagén beépülésében szükséges a rendszeres mozgás.

Származás: Németország

Energia 342 kcal

Fehérje 84 g

Zsír 0.1 g

Telített 0 g

Egyszeresen telítettlen 0 g

Többszörösen telítettlen 0 g

 
 

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

MzVlYjM
Termékfigyelő
Watch DOG


Tájékoztatást kérek e-mailben az alábbi esemény(ek


       Ha a termék ára ez alá csökken: Ft


E-mail címem: