Barion általanos szerződési feltetélek
Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja,
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
A joghurt egy tejtermék, amelyet a tej joghurt kultúrákkal történő erjesztésével állítanak elő. Szárított formáját vízelvomással készítik.Teljesen egyenértékű a hagyományos natúr zsírszegény joghurttal.
Előny a csészében lévő hagyományos joghurthoz képest, hogy nem kell hűtenie a joghurtport, az néhány nap alatt nem bomlik le, jobban kezelhető, ráadásul elérhetőbb az ára.
Magas fehérjetartalma és alacsony zsírtartalma. Használható reggeli müzlik, salátaöntetek, kenetek, koktélok, pékáruk és cukrászda, fagyasztott desszertek és hasonlók megkóstolására.
Összetevők: joghurt tejpor .
Allergének : laktóz .
Táplálkozási adatok 100 g-ban: Energia 1500 kJ / 360 kcal, Fehérje 23 g, Szénhidrátok 64 g (ebből cukrok: 61 g), Zsírok 1,4 g (ebből telített zsírsavak: 0,8 g), Só 1,3 g.
Tárolás: Száraz helyen, közvetlen napfénytől védve, 6-25 ° C hőmérsékleten tárolandó. Ne tegye ki fagynak vagy nedvességnek.
Használata: Sütéshez, főzéshez, italokban.
Adagolás: Púpozott evőkanál 6g.Az egyszeri alap adag 0,4 g fehérje per 1 kg testsúlyra. Napi bevitel az összes fehérjemennyiség nem haladja meg a 2g/kg súlyra.Szokásos egyszeri adag 50 gramm.