Kezdőlap » Izületvédők » Sertés zselatin prémium 280 bloom 1kg


        

Sertés zselatin prémium 280 bloom 1kg

Minőségi étkezési zselatin 1kg (szavatosság 2026-ig)

Akciós Népszerű

 

Cikkszám: 053
Szokásos ár 7 500 Ft
Ár (nettó) : 4 567 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
5 800 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Étkezési sertés zselatin - 280 bloom
A legmagassabb zselésítő hatású sertés zselatin a piacon ami tükrözi a minőségét is.
 
A bloom érték kifejezi a zselatin gélesedő képességét. Minél nagyobb a száma, annál erősebb a kapott termék.
Ez egy nagy értékű fehérje, fehérjetartalma 80–90%
A 280 zselatin becsült adagolása 1 kg gél esetén
 
Enyhén kötött gél Aszpik tálak............................... 30-40g
Közepesen kemény gél Aszpik torták....................... 50-70 g
Szilárd gél,szeletelt termékek szalámi és mozaikok.... 80-100 g
Előkészítés:
Öntsön kívánt mennyiségű zselatint a megfelelő mennyiségű vízbe, és enyhén keverje össze, hagyva, hogy megduzzadjon. Ezután melegítse a gélt vízfürdőben körülbelül 60-65 ° C hőmérsékletre, alkalmanként keverve. Feloldódás után a készített gél elkészült. Ezt követően néhány órán át hűteni kell.
Általános hibák az elkészítés során:
magas hőmérséklet, a zselatin nem forrhat fel, legfeljebb 90 ° C hőmérsékletig. Túl gyors keverés, légbuborékok képződése.
Leírás:
A zselatint részleges denaturálással nyerik, ez egy nagy értékű fehérje, fehérjetartalma 80–90%. A zselatin állati eredetű természetes anyag, amely főként kollagént tartalmaz. Egyéb fehérjéket is tartalmaz, például kreatint, albumint és hasadásuk eredményeként létrejövő termékek. Ezenkívül a zselatin kis mennyiségben tartalmaz nukleinsavakat, szénhidrátokat és ásványi sókat. A zselatin feloldódik a vízben, és kolloid rendszert képez - egy sót, amely a hőmérséklet-emelkedés következtében könnyen gélekké alakul. A zselatint széles körben használják. Az élelmiszeriparban sűrítőként, kolloid tartósítószerként, kötőanyagként és habként is szolgál. Desszertek, pudingok, zselék készítésére használják. Az élelmiszeriparban különféle hús- és halételek készítésére használják, zselében tálalva. Sűrítőként használják a joghurt előállításában, valamint védőanyagként a fagylalt és a fagyasztott desszertek előállításában. A húsiparban sonkák, aszpikok és töltelékek előállítására használják.

Természetes orvosság a porc megújulásához a zselatin

Hatása megegyezik a kollagénnal.Nagy előnye, hogy nagyon könnyű elkészíteni, és igazi csodaszer a térd-, csípő- és egyéb ízületi problémákban.Hasonló szerkezetű, mint a porc, kitölti a réseket, így nem csúsznak össze az ízületek.Hatásos pakolásokat készíthetünk kollagénnel keverve arcra és fájó izületekre egyaránt.

Az optimális zselatinbevitel mennyisége naponta 10 g. Rendszeres fogyasztásával megelőzhetőek és orvosolhatók a kellemetlen tünetek.További előnye, hogy a zselatin nem rendelkezik zsírral vagy koleszterinnel, ugyanakkor nagyon gazdag kollagénben.Ajánlott kombinálni Lizin-el,kollagénnel,c vitaminnal.Ne feledjük hogy a kollagén beépülésében szükséges a rendszeres mozgás.

 
 

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Adatvédelmi és adatfeldolgozási szabályzat
Az Ön személyes adatai feldolgozásának jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet ezúton adott az adatkezelő számára, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) 2016/679 rendelet 6.cikke /1/ bekezdésének a) pontja értelmében. A személyes adatok feldolgozásának célja számlák küldése a rendszer bérléséhez kapcsolódóan, üzleti kommunikáció, valamint az adminisztrátor részéről az Ön személyére irányuló egyéb marketing tevékenységek végzése.

 

Írja be a képen látható szöveget: *
captcha Új captcha

Figyelem! A weboldal tulajdonosa fenntartja a jogot a vulgáris, sértő vagy nem oda illő hozzászólások törlésére.

ZGRjZDJm