Barion Pixel Fűszerek | http://www.proteron.hu


Kezdőlap » Fűszerek

Fűszerek

Népszerű friss fűszerek kínálata cseh forgalmazótól vállalatok és kis ügyfelek számára minimum 2 év szavatossággal.

Üdvözöljük online kínálatunkban ahol a legjobb minőségű fűszereket kínáljuk Önnek a lehető legjobb minőségben és árakon. A fűszerek, fűszerkeverékek kiskereskedelmi valamint nagykereskedelmi értékesítésre is szánjuk.Választékunkban a hazai és a világtermesztésből származó fűszerek és keverékek skáláját képviseljük. Előnyös árakat kínálunk a kis ügyfelek számára "Minél nagyobb a megvásárolt fűszerek vagy keverékek csomagja, annál többet takarít meg". Fűszereink mindig frissek az új fűszerek rendszeres beszerzésének és a minőségi tárolásnak köszönhetően.

A klasszikus fűszerek mellett különböző adalékanyagokat, első osztályú teákat, minőségi szárított gyümölcsöket és exotikus fűszereket is kínálunk. Termékeinket otthonról és a világtermelőktől importáljuk, ahol a minőség fontos.

Fűszereinkkel főzhet, grillezhet, süthet,tartósíthat,vagy ízletes pácot készíthet. Lepje meg családját, vendégeit és barátait minőségi fűszereink csodálatos ízével és mindenki örömmel tér vissza az asztalához. Előnyös áron számos csodálatos terméket vásárolhat konyhájához, étkezéséhez és különböző élelmiszer-módosításaihoz.


Ft
Ft
 

Ár 2 400 Ft

Új
Akciós

YzE0ZjUzYz