Kezdőlap » Aminosavak » EAA 400g - Essential Amino Acids


        

EAA 400g - Essential Amino Acids

Eszenciális aminosavak

Új

 

Cikkszám: 009
Szokásos ár 8 100 Ft
Ár (nettó) : 5 433 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
6 900 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

EAA - Eszenciális Aminosavak

Eszenciális aminosavak keveréke - por állagú

Eszenciális aminosavak (EAA) olyan aminosavak, amelyeket az emberi szervezet nem képes szintetizálni ezért pótolni kell. Esszenciális aminosavak elengedhetetlenek az új szövetek és sejtek helyreállításához és az izom regenerációhoz nehéz fizikai megterhelés után és alatt.
A megfelelő mennyiségű eszenciális aminosav segít a sportolóknak hogy javítsák fizikumukat és a gyorsabban regenerálódnak edzés után.A fő eszenciális aminosavak amelyeknek a szervezetnek szüksége van, például L-leucin, L-izoleucin, L-valin, L-lizin, L-fenil-alanin, L-treonin, L-hisztidin, L-metionin és L-triptofán. Ezek megtalálhatók kis mennyiségben a normál étrendben is.
Az emberi szervezetnek szüksége van az eszenciális aminosavakból diéta részeként is, mint például a sejtek megújulása végett és azért is, hogy a lehető legjobban használja fel a fehérjét az étrendből.Ha nem pótoljuk eléggé az esszenciális aminosavakat a szervezetben akkor nem lesz képes maximálisan feldolgozni a fehérjét és bennük
levő kalória a szervezetben mint zsír fog tárolódni.
EAA aminosavak, amelyek kizárólag gondosan válogatott és tesztelt nyugat-európai beszállítóktól érkezik akik a nyersanyagoknak a táplálék
kiegészítők világ vezető márkáinak a beszállítója.

Összetétel: L-Leucin 33,3%,L-lizin 14,65%,L-valin 14,65%,L-fenilalanin 11.99%,L-treonin 9,9%, L-izoleucin 5,9%,L-hisztidin 4,72%,L-metionin 3,3%,L-triptofán 1,33%

Megjegyzés: A termék nem alkalmas
15 év alatti gyerekeknek és terhes vagy szoptató nőknek.A termék nem helyettesíti a változatos étrendet.Tartsa távol a gyerekektől!
Tárolás: Száraz helyen, távol a közvetlen napfénytől hőmérsékleten: 4-25 ° C Védje a fagytól és a nedvességtől.Használat után a terméket alaposan zárjuk le.
Használat és adagolás: Különösen ajánlott sportolóknak.Egyszeri adag 2-5 g.
Az eszenciális aminosavakat a szervezet nem tudja előállítani ezért pótolni kell.2-5g naponta.


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Adatvédelmi és adatfeldolgozási szabályzat
Az Ön személyes adatai feldolgozásának jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet ezúton adott az adatkezelő számára, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) 2016/679 rendelet 6.cikke /1/ bekezdésének a) pontja értelmében. A személyes adatok feldolgozásának célja számlák küldése a rendszer bérléséhez kapcsolódóan, üzleti kommunikáció, valamint az adminisztrátor részéről az Ön személyére irányuló egyéb marketing tevékenységek végzése.

 

Írja be a képen látható szöveget: *
captcha Új captcha

Figyelem! A weboldal tulajdonosa fenntartja a jogot a vulgáris, sértő vagy nem oda illő hozzászólások törlésére.

N2YzYjMyMz