TÖBBET ADUNK KEVESEBBÉRT!    A JÓ OLDALON VAGYUNK! 

Kezdőlap » Teljesítmény növelők » L-Leucin 400g


L-Leucin 400g

Leucine

 

Cikkszám: 084
Általános ár 6 400,0 Ft
Áraink Nettó: 3 779,5 Ft
Áraink Bruttó (27.0 %):
4 800,0 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
 db 

L-Leucin:

növeli az izomerőt inzulin-termeléssel
tartalék erőforrás, 10% leucin elégetődik az edzés alatt
izomvédelem
regeneráció és növekedés
javítja az izmok működését,tartja a vér glutaminszintjét

Leucin a leginkább részt vesz a izomnövekedésben.Az amino-savak közül a leggyorsabban kezdi el a fehárje szintézist. Az összes aminosav közül az aerob és anaerob sportoknál legnagyobb mértékben szükséges a leucin.
Izmok képesek megkötni a L-leucin-t, mint egy energia tartalékot. Glukénes leucinnak köszönhetően a májban mégtöbb glikogént raktároz. Abban az esetben, ha erő vagy állóképesség szükséges a L-leucin az egyik legfontosabb tartalékerőforrás. L-Leucin-t, az elágazó láncú aminosavat, az emberi szervezet nem képes előállítani. Leucin elengedhetetlen a szervezet működéséhez , és így szükséges az étrendben. Gyermekkorban elengedhetetlen az egészséges növekedéshez. Leucin a BCAA aminosavak közül van legnagyobb hatással a növekedési hormonra.
L-Leucin valószínűleg közvetlenül felelős az ember izom kialakulásában és bomlásában. Ezekben a folyamatokban, leucin döntő szerepet játszik. Az esszenciális elágazó láncú aminosavak gazdag forrásai az állati fehérjék (tojás, hús, sajt).
Leucin elágazó láncú esszenciális aminosav amit a máj közvetlenül ad át az izmoknak.L-Leucin hatékonyan regenerálja a sérült és a kimerült szöveteket és a májban a glikogént. Sportolókon kívül a ajánlott használni diétás étrendet tartó embereknek mint pl. egyoldalú diéta, úgymint vegetarianizmus. Különösen fontos diétás étrendnél, mivel védi a testet a túlzott fehérje lebomlástól energizálja az izmokat és lehetővé teszi hogy csökkentsük a zsírok és a szénhidrát mennyiségének bevitelét miközben ezáltal nem csökken a teljesítményünk.

Összetevők: L-Leucin

Adagolás: Ajánlott napi adag 1-2g. Ajánlott napi adagot keverjük össze 2dl vízzel. Igazított teáskanál 2g.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyerekek és terhes nők számára. Ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot!A forgalmazó nem vállal felelősséget a helytelen használatért.Sportolóknak alkalmas.

Tárolás: A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! Száraz ,hűvös helyen tartandó 8-25C-ig. A termék fogyasztása után a dobozt alaposan zárjuk le! Ez a termék minőségét megőrzi 12 hónapig a gyártás időpontjától.

Ajánlott napi adag 1-2g. Ajánlott napi adagot keverjük össze 2dl vízzel. Igazított teáskanál 2g.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyerekeknek 15 éves korig és terhes nők számára. Ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot!

Tárolás: A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! Száraz ,hűvös helyen tartandó 8-25C-ig. A termék fogyasztása után a dobozt alaposan zárjuk le!Minőségét megőrzi a terméken jelzett időpontig

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól. Írja meg kérdését, észrevételét.

comment

NTdlYTg3M