TÖBBET ADUNK KEVESEBBÉRT!    A JÓ OLDALON VAGYUNK! 


AAKG 400g

 

Cikkszám: 088
Általános ár 6 800,0 Ft
Áraink Nettó: 3 858,3 Ft
Áraink Bruttó (27.0 %):
4 900,0 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
 db 

A-AKG | AAKG | L-arginin alfa-ketoglutarát

L-arginin
fejlettebb és hatékonyabb formája
Az arginin
GH - a növekedési hormont vezérli
dinitrogén-oxid-ot szállít az izmokba
Maximalizálja az izom véráramlását és energiaellátását
L-arginin gyorsítja a gyógyulást

A-AKG a leghatékonyabb az anabolikus arginin kiegészítők közül.A hatása a következő:

A növekedési hormon elősegíti az anabolikus izomnövekedést és erősíti a teljes regenerációt.Szabályozza az NO-nitrogén szállítást az izomszövetbe.Befolyásolja az izomnövekedést.Javítja az izom véráramlását és segíti az aminosavak szállítását .A segített vérkeringés fontos a regenerációnál is.Javítja a szénhidrátok hatását és az izom aktivitását.Növeli az izmok teljesítményét.Az izmoknak jobb hozzáférést biztosítanak a tápanyaghoz.Alkalmas kombináció az L-glutaminnal és lecitinnel.Növeli a nitrogén mennyiségét az izmokban,ez befolyásolja és javítja az izomzat kialakulását,energiaellátását és fenntartását.Csökkenti a regenerációhoz szükséges időt.

Tartalom:
L-Arginin: 70,4 %
alfaketoglutarát: 28,7 %

Adagolás: Ajánlott napi adag 1-3g 1 órával edzés előtt vagy lehet utána is a regeneráció céljából.Ha hasmenés vagy egyéb tünetek jelentkeznek azonal csökkentsük az adagot.Ajánlott napi adagot keverjük össze 2dl vízzel.Igazított teáskanál 4g.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyerekek és terhes nők számára.Ajánlott napi adagot nem ajánlott túllépni.Amennyiben keringési vagy érrendszerei problémákkal küzd, használata előtt kérje ki orvosa véleményét.A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot!Gyerekek részére 15 éves korig nem alkalmas.

Tárolás: A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! Száraz ,hűvös helyen tartandó 8-25C-ig.Fogyasztás után a tasakot alaposan zárjuk le!Minőségét megőrzi 12 hónapig a gyártás időpontjától vagy 4 hónapig nyitás után.

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Figyelmeztetés. A web kezelője fenntartja jogát a vulgáris vagy olyan hozzászólások törlésére, amelyek sértenék a web kezelőjének érdekeit.

MjcwM