TÖBBET ADUNK KEVESEBBÉRT!    A JÓ OLDALON VAGYUNK! 

Kezdőlap » Teljesítmény növelők » BCAA instant 1kg


BCAA instant 1kg

 

Cikkszám: 129
Általános ár 11 800,0 Ft
Áraink Nettó: 8 582,7 Ft
Áraink Bruttó (27.0 %):
10 900,0 Ft

BCAA instant

Az instant változat meglepően jól oldódik.A sportolók, akik rendszeresen használják a BCAA-t  megállapodnak abban, hogy nagyban javítja a szervezet regenerálódó képességét.

Hatások  edzés vagy verseny alatt :

fájdalom nélküli maximális teljesítmény, rengeteg energia                                                                                                                                                                                                                 Elágazó láncú esszenciális aminosavakkal a következő hatásokat figyelhetjük meg: javítja az  izomszövet regenerálódását
késlelteti a fájdalmat
javítja az izomműködést
jelentősen csökken az izom glikogén vesztesége
izomtömeg védelme
gyors felszívódás

Hogy működik a BCAA?

BCAA - izomvédelem (elágazó láncú esszenciális aminosavak ) – segíti az izom regenerálódást és energizáló hatása van. BCAA segít az izomsorvadás ellen különösen a diéta alatt. BCAA (elágazó láncú aminosavak) lényeges, hogy ezeket az emberi szervezet nem tudja előállítani, mint más aminosavakat. BCAA ezért főleg a sportolóknál alapvetően befolyásolja a regenerációt, az izmok működését.
Ha a fehérjebevitel elsősorban a marhahús (ami valóban nagyon jó és megfelelő), vagy hal és csirke, akkor ajánlott kiegészíteni BCAA-val. BCAA aminosavak ezeknél alulreprezentáltak. BCAA jelentősen befolyásolhatja a maximális teljesítményét. Bizonyos élelmiszerek gazdagok a BCAA aminosavakban, de ezek a sportoló ember  megnövekedett igényeit nem pótolják. BCAA-t fogyaszthatunk olyan esetekben is amikor a hagyományos, nehezebb ételeket nem fogyaszthatunk amelyek a gyomorműködést leterhelik(pl.a verseny alatt) Fontosak a regenerálódásra a BCAA szabad esszenciális aminosavak mert a növekedési hormon szintet növeli. A szénhidrátokkal együtt a BCAA hozzájárul a fáradság utáni gyors helyreállításban. BCAA-t ajánlott használni edzés  előtt, közben vagy után szénhidrátos helyreállító italban.A BCAA kb. 45-60 percel a fogyasztás után aktiválodik maximálisan.

2,5-5 gramm BCAA (1-2,5 púpozott teáskanál) 1 órával az edzés előtt,után. Italban keverjük. 10-20 perccel edzés előtt használatos.Ne használjon fehérje készítményt csak 20 percel a BCAA fogyasztása után.

Ha azt szeretnénk, gyorsabb izomnövekedést, kombináljunk BCAA-t és L-Glutamin-t  1:1 arányban. Tipp élsportolóknak:, 10 gramm BCAA reggel éhgyomorra, 10g BCAA edzés előtt, és 10g BCAA edzés után.

Hosszú távú napi adagolás AAKG felnőtt: 2,5-5 g 1 órával edzés előtt vagy lehet után is a regeneráció céljából. Csapott teás kanál = 2g.

Hosszú távú használat sportolók részére: 3-6 g 1órával edzés előtt.

Adagolás:Az egyszeri napi adag 2,5-5 g.Oldjuk fel egy pohár italtban.Alkalmazás sportevékenység alatt körülbelül 40 percig.Igazított teáskanál 2g.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyerekek és terhes nők számára.Ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot!

Tárolás: A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! Száraz ,hűvös helyen tartandó 8-25C-ig.A termék fogyasztása után a dobozt alaposan zárjuk le!M inőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időponig.


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Figyelmeztetés. A web kezelője fenntartja jogát a vulgáris vagy olyan hozzászólások törlésére, amelyek sértenék a web kezelőjének érdekeit.

NzFjOWRiZ